Inhoud van deze blog
Deel blog via sociale media

Torsten heeft epilepsie. En sinds zijn eerste insult (wordt ook wel ‘aanval’ genoemd) is zijn leven behoorlijk veranderd. Niet iedereen begrijpt dat of weet hoe anders de wereld er ineens uitziet. Daarom is het de missie van Torsten om iedereen te laten weten hoe het is om epilepsie te hebben. En daar help ik hem graag bij.

In 2023 liep ik een dag met Torsten mee. Ik ging in de bus mee naar de boerderij, waar hij werkt. Tijdens het voeren van de paarden kreeg hij een insult, waarvan hij binnen even moest bijkomen. Op dat moment fotografeerde ik hem. En die foto werd uitgekozen voor een expositie in Athene.

Uiteraard gaan we in juni even kijken hoe het erbij hangt in Griekenland.

Enkele andere blogs die interessant voor je kunnen zijn

  • Review vroeg me om de LensBaby OMNI flare bundle voor ze te testen. Met een magnetische ring plaats je diverse tools vóór je lens, zodat je creatieve effecten creëert zonder Photoshop. Hieronder vind je mijn bevindingen. Gebruiksgemak Objectieven hebben verschillende diameters. Door de bijgeleverde adapterringen past de ring waarop je de magneten plaatst op al mijn objectieven. Kijk dus vooraf even welke maten je nodig hebt. Je klikt de tools (dat zijn [...]

  • Samen met Danie van Styn ontwikkelde ik de online cursus Midjourney. Wil jij je visuele content naar een hoger niveau tillen? Zonder afhankelijk te zijn van dure designers of complexe software? Dan is Midjourney de tool die je zoekt. Midjourney is een hartstikke leuke en verslavende AI-tool die tekst omzet in op maat gemaakte afbeeldingen. Met Midjourney kun je in een handomdraai unieke beelden creëren, die jou onderscheidend maken en je [...]

  • Tot op zekere hoogte snap ik de dromen over prinsessenjurken, witte paarden en zoete romantiek wel, maar ik ben er zelf niet zo van. Dat bewijst mijn eigen trouwdag ook wel, met gratis taart van de Jumbo en een feestje in een soort peeshok. Ja, nu ben je nieuwsgierig he? Lees maar. Net effe anders Qua fotografie word ik pas echt enthousiast als de hele bruiloft nét even anders is. En dat [...]