Webshop

Op zoek naar een uniek werk voor je interieur? Ik maak ze voor je. Alle afbeeldingen die je hier vindt zijn te koop. Je kunt ze zelf laten afdrukken, maar ik regel het ook met alle plezier voor je. Dus kies je afbeelding en mail me, dan hangt je kunstwerk volgende week bij je aan de muur.

Een gratis e-book

Download mijn e-book en leer hoe je kunst kiest die bij jou en je interieur past. Met veel praktische tips en trucs over hoe je zelf een galerijwand maakt en hoe je betaalbare kunst koopt.

Ik stuur je geen e-mails of nieuwsbrieven

Online cursus Midjourney

Wil jij als ondernemer je creativiteit een boost geven en je bedrijf promoten met unieke visuele content? Dan is Midjourney de perfecte oplossing voor jou! Midjourney is een kunstmatige intelligentie-tool, die je helpt om afbeeldingen voor je socials, website of blog te maken. Zo heb je in een paar tellen een passende afbeelding in jouw stijl.

In onze online cursus Design & Shine leer je alles wat je moet weten om met Midjourney aan de slag te gaan. Je leert hoe je de tool gebruikt, hoe je je eigen stijl ontwikkelt en hoe je je kunstwerken commercieel in kunt zetten. Ben je geen ondernemer, maar wil je lekker creatief bezig zijn? Ook dan is deze online cursus hartstikke leuk om te doen.

AI-afbeeldingen laten maken?

Geen zin of tijd om zelf AI-afbeeldingen te maken? Ik maak ze graag voor je. Zo maakte ik afbeeldingen voor tijdschriften, flyers, folders, kerstkaarten etc. Bijvoorbeeld omdat er snel beelden moesten komen. Of omdat het teveel tijd en geld zou kosten om ze zelf te fotograferen.

Geen kunst aan de muur

Hangen je muren vol en ben je toch gek op creatieve kunst? Er zijn genoeg gebruiksvoorwerpen die ook wel een originele oppepper kunnen gebruiken. Denk aan mokken, kussens, inpakpapier, telefoonhoesjes, placemats, dienbladen en zelfs het meubilair. Zie je een design op mijn website dat je op een voorwerp van jouw keuze wilt laten plaatsen? Laat het me weten.