Samen met Danie van Styn ontwikkelde ik de online cursus Midjourney. Wil jij je visuele content naar een hoger niveau tillen? Zonder afhankelijk te zijn van dure designers of complexe software? Dan is Midjourney de tool die je zoekt.

Midjourney is een hartstikke leuke en verslavende AI-tool die tekst omzet in op maat gemaakte afbeeldingen. Met Midjourney kun je in een handomdraai unieke beelden creëren, die jou onderscheidend maken en je (online) zichtbaarheid vergroten.

Voordelen

Met Midjourney profiteer je van de volgende voordelen:

 • Unieke beelden: Midjourney kan elke denkbare afbeelding genereren, van realistische foto’s tot abstracte kunstwerken. Zo kun je je in je visuele content echt onderscheiden van de rest.
 • Tijd en geld besparen: Midjourney is een snelle en efficiënte manier om afbeeldingen te creëren. Zo bespaar je tijd en geld op het inhuren van een designer of het gebruik van dure software.
 • Gemakkelijk te leren: Midjourney is relatief eenvoudig te leren. Met onze online cursus “Design & Shine” leer je alles wat je moet weten om direct aan de slag te gaan.

Waarom deze cursus volgen?

Deze cursus is perfect voor jou als je:

 • je visuele content naar een hoger niveau wilt tillen
 • tijd en geld wilt besparen
 • eenvoudig en snel wilt leren hoe je Midjourney gebruikt

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus leer je alles wat je moet weten om Midjourney te gebruiken, van de basis tot de gevorderde functies. Je leert onder andere:

 • hoe je prompts schrijft om de perfecte afbeeldingen te genereren
 • hoe je je beelden verfijnt tot ze helemaal aansluiten bij jouw stijl
 • hoe je Midjourney gebruikt om je branding te versterken

Exclusieve bonussen

Bij aanschaf van deze cursus ontvang je de volgende exclusieve bonussen:

 • Gratis toegang tot aanvullende modules
 • Toegang tot de besloten Facebook-groep “Design & Shine”
 • Een handig naslagwerk

Actie

Deze cursus is nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €47Meld je nu aan en start vandaag nog met het creëren van unieke en pakkende afbeeldingen met Midjourney!

De Midjourney cursus Design & Shine van Danie en Petra heeft me aangenaam verrast! Eerder gestart met Midjourney, maar vastgelopen bij Discord. Nu met het heldere stappenplan en goeie tips/tricks was het een eitje. Binnen no-time maakte ik mijn eigen verbluffende beelden. Een must-have voor ondernemers die zelf beelden willen creëren. Topervaring!
Yolanda Kuin – Business Strateeg

 

Enkele andere blogs die interessant voor je kunnen zijn

 • Review vroeg me om de LensBaby OMNI flare bundle voor ze te testen. Met een magnetische ring plaats je diverse tools vóór je lens, zodat je creatieve effecten creëert zonder Photoshop. Hieronder vind je mijn bevindingen. Gebruiksgemak Objectieven hebben verschillende diameters. Door de bijgeleverde adapterringen past de ring waarop je de magneten plaatst op al mijn objectieven. Kijk dus vooraf even welke maten je nodig hebt. Je klikt de tools (dat zijn [...]

 • Torsten heeft epilepsie. En sinds zijn eerste insult (wordt ook wel 'aanval' genoemd) is zijn leven behoorlijk veranderd. Niet iedereen begrijpt dat of weet hoe anders de wereld er ineens uitziet. Daarom is het de missie van Torsten om iedereen te laten weten hoe het is om epilepsie te hebben. En daar help ik hem graag bij. In 2023 liep ik een dag met Torsten mee. Ik ging in de bus mee [...]

 • Tot op zekere hoogte snap ik de dromen over prinsessenjurken, witte paarden en zoete romantiek wel, maar ik ben er zelf niet zo van. Dat bewijst mijn eigen trouwdag ook wel, met gratis taart van de Jumbo en een feestje in een soort peeshok. Ja, nu ben je nieuwsgierig he? Lees maar. Net effe anders Qua fotografie word ik pas echt enthousiast als de hele bruiloft nét even anders is. En dat [...]